ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ


Політика конфіденційності встановлює правила збору, обробки та використання персональних даних, отриманих від Користувачів компанією R-GOL Sp. z o. o. зі штаб-квартирою в 14-100 Ostróda, Górka 3D, NIP: 741-213-29-44, KRS: 0001034546 через Інтернет-магазин, що працює на www.R-GOL.com, www.R-GOL.net та мобільний додаток R-GOL.com


ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ


Інформуємо, що Адміністратором Ваших персональних даних є R-GOL Sp. z o. o.  із місцем розташування в Ostróda, Górka 3D (14-100). У Компанії призначений інспектор із захисту даних (адреса кореспонденції: Górka 3D, Ostróda (14-100)); е-mail [email protected].

Під час використання фан-сторінки Адміністратора в соціальній мережі Facebook, Адміністратор обробляє ваше ім'я, прізвище або загальну інформацію, яку ви розмістили у своєму профілі як загальнодоступну. Обробка інших персональних даних здійснюється соціальною мережею Facebook на умовах, що містяться у її правилах.

Ваші персональні дані будуть оброблятись з метою створення та ведення облікового запису Клієнта, реалізації замовлень, розміщених в Інтернет-магазині R-GOL, на підставі укладення та виконання договору, який нас пов'язує, тобто відповідно до ст. 6 п. 1 літр. b Регламенту Європейського Парламенту та Ради (ЄС) 2016/679 від 27 квітня 2016 року про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та про вільний рух таких даних, а також про скасування Директиви 95/46/ЄС (загальне положення про захист даних / RODO).

Інформуємо також, що ми будемо обробляти Ваші персональні дані для цілей, пов'язаних з виконанням юридичних зобов'язань, покладених на нас (наприклад, відповідь на рекламацію, виписка та зберігання рахунків-фактур) відповідно до ст. 6 п. 1 літр. c RODO.

У разі окремої згоди на отримання комерційної інформації про товари або послуги R-GOL електронними засобами або у разі окремої згоди на отримання маркетингової інформації, ми будемо використовувати електронну адресу, надану Вами відповідно до ст. 6 п. 1 літр. a RODO. Інформуємо також, що у разі окремої згоди на обробку персональних даних з метою надання інформації про товари чи послуги Компанії по телефону - ми оброблятимемо Ваші дані для цієї мети відповідно до ст. 6 п. 1 літр. a RODO.

Крім того, Ви можете дати згоду на передачу інформації про покинутий кошик (ст. 6 п. 1 літр. а RODO), тоді рішення стосовно Вашої особи прийматимуться автоматично.

Ми також хотіли б повідомити вам, що в маркетингових цілях, в деяких випадках, ваші персональні дані можуть бути профільовані, щоб надати вам індивідуальну маркетингову інформацію, що також є нашим законним інтересом (ст. 6 п. 1 літр. а RODO).

Що стосується використання можливості порекомендувати товар знайомому, дані можуть оброблятись з цією метою лише на основі згоди, тобто відповідно до ст. 6 п. 1 літр. a RODO. Інформуємо також, що Ваші дані можуть оброблятись для цілей, пов’язаних із поточною відповіддю на поставлені запитання, на основі законних інтересів Адміністратора персональних даних, тобто відповідно до ст. 6 п. 1 літр. f RODO. Законним інтересом, який переслідує Адміністратор даних, є контакт із Клієнтом.

Крім того, ваші особисті дані будуть оброблятися на підставі ст. 6 п. 1 (f) RODO також для дослідження задоволеності клієнтів. Законний інтерес полягає в тому, щоб контролювати рівень задоволеності клієнтів та підвищувати рівень послуг.

Ваші персональні дані будуть оброблятись протягом періоду, коли Ви є зареєстрованим користувачем Інтернет-магазину R-GOL, після закінчення цього часу дані будуть зберігатись протягом періоду, необхідного для реалізації будь-яких претензій, пов'язаних з Адміністратором даних. Коли законною підставою для обробки Ваших даних є згода - дані будуть оброблятись до моменту їх вилучення. У разі контакту - Ваші персональні дані будуть оброблятись не довше, ніж потрібно для відповіді на поставлене запитання, а після цього часу можуть бути оброблені до закінчення періоду для будь-яких претензій.

Ваші персональні дані можуть бути розкриті працівникам або співробітникам Адміністратора даних, а також організаціям, що надають йому підтримку на основі аутсорсингових послуг (наприклад, кур'єрські компанії) і відповідно до укладених договорів доручення. Більше того, інформуємо, що Ви маєте право на доступ до своїх даних та право на виправлення, видалення, обмеження обробки (можна буде їх зберігати), право на передачу даних (дані будуть надіслані Вам або іншому адміністратору), право на заперечення проти обробки, право відкликати згоду в будь-який час, не впливаючи на законність обробки на основі згоди до її відкликання.

Щоб реалізувати свої права (запити на доступ до даних, виправлення, видалення, обмеження обробки, передача, заперечення або відкликання згоди), ви можете зв'язатися з Адміністратором за адресою електронної пошти: [email protected] або надіславши листа на адресу Адміністратора ( Górka 3D, 14-100 Ostróda) із зазначенням ваших запитів.

Інформуємо, що Ви також маєте право подати скаргу до наглядового органу, тобто Президента Управління захисту персональних даних (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych), якщо вважаєте, що Ваші персональні дані обробляються незаконно. Надання Вами персональних даних є добровільним, але необхідним для реалізації вищезазначених цілей.

При використанні веб-сайтів та мобільного додатку R-GOL Sp. z o. o.  Користувачем, анонімна інформація автоматично збирається на сервері, наприклад IP-адреса, доменне ім’я, тип браузера, тип пристрою, тип операційної системи тощо. Інформація, що міститься на сервері, використовується для технічних цілей та для цілей, пов’язаних з адмініструванням веб-сайту, забезпечення безпечної роботи веб-сайту, виконання положень Регламенту, захисту закону. Крім того, ця інформація використовується для збору статистичної або маркетингової інформації.

До того ж, Адміністратор персональних даних залишає за собою право надсилати push-повідомлення, що містять персоналізовану комерційну інформацію, купони на знижки та інформацію про зміну статусу замовлення. Користувач може вимкнути сповіщення в додатку в будь-який час.

Компанія R-GOL Sp. z o. o.  використовує файли cookie для забезпечення безпеки, входу в систему, доступу до веб-сайту, надання послуг та вмісту з урахуванням індивідуальних потреб та інтересів Користувачів, а також для статистичних та маркетингових цілей. Файли cookie містять інформацію, необхідну для належного функціонування веб-сайту. Файли cookie не містять особистих даних. Відключення Користувачем файлів cookie у веб-переглядачі може спричинити труднощі або перешкодити правильному користуванню веб-сайтом.

Google Analytics - компанія R-GOL Sp. z o. o.  збирає анонімні статистичні дані на відвідуваних сторінках. Ці дані використовуються лише для статистичного аналізу трафіку на сторінках веб-сайту. Правила політики конфіденційності Google Analytics можна знайти на веб-сайті: www.google.com

Rakuten Advertising - наш партнер, який використовує файли cookie на нашому сайті. Ви можете переглянути їхню політику конфіденційності за цим посиланням: Services Privacy Policy

Адміністратор використовує на своїх сторінках функціональні файли cookie, які запам'ятовують та адаптують веб-сайт, наприклад, мовні уподобання. Ви можете налаштувати свій браузер так, щоб він блокував важливі та функціональні файли cookie або попереджав вас про них, однак це призведе до того, що деякі частини веб-сайту не працюватимуть належним чином.

Адміністратор використовує так звані необхідні файли cookie, в першу чергу для надання користувачеві послуг, що надаються в електронному вигляді, і для підвищення якості цих послуг. Використання нами основних файлів cookie потрібне для правильного функціонування веб-сайту. Ці файли встановлюються, зокрема, для запам'ятовування сеансів входу в систему або заповнення форм, а також для цілей, пов'язаних із налаштуванням параметрів конфіденційності.

Для цілей веб-аналітики Адміністратор також використовує інструмент Google Signals, який є розширенням сервісів Google Analytics і дозволяє ідентифікувати користувачів, які використовують кілька пристроїв. Це означає, що якщо пристрої Користувача з доступом до Інтернету підключені до облікового запису Google і Користувач активував у своєму обліковому записі Google опцію "персоналізована реклама", то Google може створювати звіти про використання нашого веб-сайту (зокрема, про кількість Користувачів, які використовують різні пристрої), навіть якщо Користувач змінює пристрої. Адміністратор не обробляє персональні дані Користувачів у зв'язку з цим, а звіти, отримані від Google, не дозволяють Адміністратору ідентифікувати окремих користувачів (дані, зібрані Google, є анонімними та агрегованими).

Неоголошені повідомлення - Компанія R-GOL Sp. z o. o.  залишає за собою право надсилати повідомлення без попередження людям, контактні дані яких є, і які погодились з Політикою конфіденційності. Ці повідомлення стосуватимуться технічних аспектів функціонування веб-сайту (технічні повідомлення), змін у правилах або Політиці конфіденційності. Ці повідомлення не містять комерційної інформації. Користувач може добровільно висловити окрему згоду на отримання комерційної інформації електронною поштою (розсилка) на надану електронну адресу про товари та послуги, що пропонуються R-GOL Sp. z o. o. , а також на товари та послуги, пропоновані партнерами та організаціями, що співпрацюють з R-GOL Sp. z o. o.  Користувач може також у будь-який час відкликати свою згоду на отримання комерційної інформації, увійшовши до свого облікового запису на веб-сайті або надіславши електронне повідомлення з відповідним змістом на адресу: [email protected]

Адміністратор персональних даних не несе відповідальності за зміст та практики, що використовуються в області захисту персональних даних іншими веб-сайтами, посилання та адреси яких є на веб-сайтах або в рекламі R-GOL Sp. z o. o. .

У разі перевірки Президентом Управління захисту персональних даних, згідно із Законом про захист персональних даних, дані Клієнтів можуть бути надані працівникам Інспекції.

Піклуючись про безпеку Клієнтів, усі приватні дані (надіслані під час реєстрації, входу в систему та здійснення покупок) захищені надійним алгоритмом шифрування, а бази даних захищені від доступу інших осіб.

Будь-які зміни в Політиці конфіденційності будуть розміщені на сторінці www.R-GOL.com і ми будемо надавати більш помітне повідомлення про будь-які суттєві зміни (для деяких послуг, включаючи надсилання електронного повідомлення про зміни в Політиці конфіденційності).

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо захисту конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами електронною поштою: [email protected]

Змініть налаштування ваших файлів cookie